Hudiksvall

I juli hälsade vi på Jakob i Hudiksvall, var ute och åkte båt, fick ro lite där det var för snårigt, annars var det mest motor som gällde 
 

Sala Silvergruva

 
I Juli var vi i Sala Silvergruva, tog ett stopp där på vägen upp till Hudiksvall! 
 
 
 

Cykling

 
 
 
 
Hallå! 
 
Anton är ute på sjön igen men båten var i Göteborg förra veckan så jag fick ändå chansen att träffa honom! Åkte och hämtade honom på kvällen men fick ju köra tillbaka honom på morronen :P 4 veckor tills han kommer hem på riktigt ungefär!
 
Men tiden går fortare om man har roligt! Och jag har nu varit och köpt mig en ordentlig cykel som jag kan ta på långturer! Har kört några kortare sträckor 1,5- 3,5 mil men tog även en sväng längs Säröleden ner till just Särö, vilket tur och retur blev 55,7km! Då var jag hyfsat färdig efteråt haha ;) 
 
   
 
Otroligt härligt att cykla! Eftersom jag har så otroligt dåliga knän så är löpning inget alternativ för mig, och jag har därför inte riktigt kunnat ägna mig åt träning utomhus på det viset. Men med den här cykeln så är det inte ett bekymmer längre. Nu har jag äntligen kunnat träna ute, och haft otrolig tur med vädret sen jag köpte den! 


RSS 2.0