Ledigvecka

Att jobba skift kan vara påfrestande ibland, speciellt de långa helgpassen, och speciellt de som är 19-07 tre dagar i rad. Men det har sina fördelar! Var femte vecka är jag nämligen ledig för att det ska jämna ut sig till en normal heltidstjänst! Och det blir helt vad man gör det till, jag väljer att se mina lediga veckor som minisemester, en chans att lata sig, men ändå få gjort grejer man inte hunnit med när man jobbat!
 
Den här veckan har jag hunnit med Baby Shower, jag har hälsat på mitt gamla sommarjobb, Vattenverket påTrollhättan Energi, där jag jobbat 5 somrar. Jag har sen även hunnit fixa lite hemma i lägenheten, städat, tvättat, handlat och lagat mat. På ca 2 dag har jag dessutom börjat titta på och sett klart River, kollat semin i fotbolls EM och spanat på mina jordgubbar på balkongen som växer så det knakar, samt provätit mina hemmatomater! :D
 
Sen har jag börjat läsa boken 22/11 63 av Stephen King, som jag nu snöat in på (och spontant sprungit och köpt 4 böcker.. sen när läser jag böcker?)  
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback