Oceanfart hela sommaren

Den dagen jag blev dumpad gick jag i frustration in på hemsidan där vi registrerar våra praktikansökningar, SUI. Hade tidigare inte skrivit något i "önskningar" men bestämde mig nu för att göra detta. Jag ville bort och skrev att jag gärna skulle vilja hamna på någon oceanfart som är ute länge, helst rederiet Wallenius. 
 
Jag fick så jag teg
 
Idag vaknade jag till av ett samtal från ett 08-nummer. Svarade lite grinigt "hallå" då jag räknade med att det skulle vara någon försäljare.Det var Anna från SUI som hade sett min önskning och frågade om jag ville ha 67 dagar på en svenskflaggad båt med lön eller ca 97 dagar på en singaporeflaggad båt utan lön. 
 
Och mina damer och herrar, Den 28e maj börjar min 97-dagars praktik som antagligen kommer utspela sig i Asien, eller på annan oceanfart! 
 
Svensk sommar, släng dig i väggen, jag ska ut på äventyr! :D 

Nämnvärt

Ni vet den där tentan jag skrev om sist..? Den jag nästa höll på att strunta i att göra helt enkelt för att slippa förudmjukningen..? Well, jag skrev den, och jag tror det knappt själv men jag satte den! Jag kan väl trots detta säga att jag egentligen inte förtjänade detta, för jag hade pluggat alldeles för lite men jag hade sån jävla tur att jag dagen innan hade läst igenom lite grejer som gjorde nästan hälften av alla poängen jag fick! Jag pluggade för lite, men jag lyckades fasen plugga på rätt grejer! :D
 
Lite bilder från MC-mässan jag va på 25e Jan! Var där med min klasskompis Håkan, hans bror med flickvän och hennes pappa :)
 
 
 
 

Pansargryning

Det är rätt fantastiskt att ett band gång på gång producerar så sjukt grym musik: Raubtiers senaste album kom ut i lördags (5e) och innehåller några riktiga pärlor!
 
Den 6e mars spelar de på Trädgårn här i Götet, ska bli så sjukt grymt!
 
Favoriten på nya skivan (spotifylänk)
Bränder
 
 RSS 2.0