Väskfix

Efter en stunds funderande sittandes på rumpan i soffan så reste jag tillslut på mig och testade om min teori fungerade i praktiken.. Jovisst! Jag är ett Geni! Kameraväskan får ju plats i den vanliga väskan! Men den tar inte upp all plats på höjden så jag får fortfarande plats med vantar o plånbok och allt sånt där nödvändigt, hur bra som helst! :D
 
 
Jajaja hundhår i botten på väskan, I know..

snöbilder

Har ett par vinterbilder jag vill passa på att lägga upp innan vintern helt enkelt är slut.  Fotade i Januari strax efter jag kom hem från sjön, uppe hos pappa, en snöig dag med Converse (bra där). Motljus i solnedgång är väl något jag har en liten grej för, det ser ni säkert i headern. Mitt älskade Göteborg. Älvsborgsbron en tisdagkväll i februari, superhärligt väder hela dagen, när jag slutat skolan kom ja hem o hämtade kameran och gick ut på fotopromme i en timme, störtskönt med frisk luft, dagen efter var jag störtförkyld och helt utslagen, övertygad om att jag snart skulle dö. Fast förkylningen fick jag nog i skolan, eller på bussen, eller på Coop..
 
tillbaka till ämnet, mina två vinterbilder
 
 
VAD ÄR NU DETTA?! vad är det här för skabbig kvalité blogg.se lagt sig till med? suck
 
 
 

Sammanfattar uppehållet

Hej på er!
 
Ska väl försöka göra ett försök att sparka liv i den här gamla bloggen! Men börjar väl med en liten uppdatering eftersom det var brutalt längesen jag bloggade här.
 
Jag har numera gått och blivit 20 år, flyttat till Göteborg, ändrat lite inriktning på utbildningen och går numera 4årigt program inklusive praktik. Detta innebär att jag i perioder är ute till sjöss och praktiserar. 26e Nov - 10e Jan var jag exempelvis ute på en oljetanker. och nu på Lördag mönstrar jag på Stena Danica för 6 veckors praktik, och efter det 4 veckor på isbrytaren Oden. Jag är alltså hemma lagom till sommaren :)
 
Jag har också gått och blivit med fullformat! Budade hem en 5D mkII på tradera mer eller mindre spontant på lunchrasten förra veckan och fick den i måndags. Vi är kära i varandra och kommer leva ett långt och lykligt liv ihop!
På tal om det så tror jag att jag äntligen hittat mig en vettig grabb. Han heter Adam och är värmlänning, vi e också kära i varandra hähä
 
Här är då alltså min första praktikbåt: Wisby Wave aka. Tvålkoppen! (detta p.g.a. dess ynkliga storlek, 116m) Besättningen ombord kallade den även för "The Giant Dildo" eftersom den var felkonstruerad och hade en motor som va alldeles för stor för fartygets storlek, och detta gjorde att hela båten vibrerade som, ja,  en Giant Dildo.
 
 
 


RSS 2.0