och förresten..

..fick idag reda på att jag klarade tentan i Ång- och Kylanläggningar som jag skrev innan jul!  BOOM!  :D
 
Här har ni en pippi och en lite mera suddig pippi från fågelbordet här ute
 
 

Julafton

Imorron är det nyårsafton så det kanske är dags att sammanfatta julafton innan det då! :)
 
Jag och mina syskon och alla hundarna var hos mamma på eftermiddagen och pappa på kvällen i vanlig ordning. Fick himla bra julklappar som jag hade önskat mig och även sånna jag glömt önska mig ( så som den fina fotoblixten jag fick av Adam, som jag ville ha men glömt tala om att jag önskat mig :P ) Fick ett strykjärn, en pulsklocka, bidrag till surfplatta, en bok jag önskat mig, en bricka och Mango-body butter för att nämna några! :) En himla massa mat blev det också, och godsaker. På alla sätt och vis en toppenjul, även om det var lite synd att Adam inte var med. 
 
1. Kristofer och Molly - 2. småhundarna ville sitta i knät - 3. Stora stygga Stella fick inte vara med riktigt - 4. Granen hemma hos pappa
 

stressa inte med julen

Nu såhär vid jul har jag åkt upp till Dalsland för att fira med familjen! Igår pyntade vi granen hos mamma o Jan och idag har vi gjort knäck och lite andra smågrejer inför imorron :)
 
Det där med julstress har jag inte förstått mig på, många pratar om att det är så stressigt med jul och Adam tycker till exempel inte ens om jul bland annat av den anledningen, att alla har höga förväntningar på allt. Men min familj får jag nog säga är av den lugna sorten. Klart att det är en del att fixa inför julmiddag och allt vad det är, men det är ju ingen idé att stressa upp sig! Jul för mig är att träffa familjen o äta go mat, lugnt o skönt o bara allmänt mysigt utan allt för mycket ansträngningar. Sen tycker jag ju att det är stenkul att köpa och slå in julklappar också, men på själva julafton är det ju inte det som är det viktiga
 
Ska man stressa sig igenom julen så försvinner ju hela nöjet..
 
Här  har ni våran gran! :)
 
 

slutat med tentaångest

I måndags skrev jag veckans första tenta. Imorron bitti är det dags för den andra och sista tentan för i år. Det jobbiga med tentor är inte att skrvia dem, utan pluggandet och allt vad det innebär. Förarbetet so to say. Och när man sitter såhär kvällen innan och kikar igen om allt några gånger så inser man att det egentligen redan är över, den jobbiga biten är klar och nu är det bara prestationen kvar. Kvällen innan-lugnet har infunnit och nu får det egentligen bära eller brista, har jag inte fattat det nu så lär jag inte kunna göra mycket åt det tills imorron 8:30 då skrivandet börjar. Bara se till att få tillräckligt med sömn och packa ner allt som ska med. 
 
Tentaångest har jag tydligen slutat med, det är gött. 
 
 

lite mer praktikbilder

Lite fler praktikbilder när jag ändå är i farten, dessa är från Stena Danica, Mars 2013!
1.lossade vevhusluckor
2. topplocksbyte
3. överhalat topplock på väg
 
 

Längtar ut på havet

Efter några dagar på mässa där jag promotat Sjöingenjörsprogrammet flitigt är jag nu mer sugen på att ge mig ut på havet än någonsin! Ge mig somma snart så ja kan få lite sjögång under fötterna, tack! Bilder från första praktiken, på Wisby Wave. Nostalgi!
 
 


RSS 2.0