Där hemma

När jag flyttade till Göteborg så hann jag bo där i 9 dagar innan jag gick till sjöss för första gången. 46 dagar senare kom jag hem, sen 6 veckor senare åkte jag igen. Då var det Danica jag mönstrade på och där var jag också i 46 dagar. Där fick jag ju gå hem på helgerna men det var inte många helger jag spenderade i lägenheten, utan åkte till andra ställen. Tror jag var där 2 helger, men annars bara natten mellan söndag o måndag innan jag skulle tillbaka till båten.
 
Var iland i 5 dagar mellan båtarna, ett par av dessa dagar var jag uppe i Dalsland hos familjen. Sen bar det av hit, här kommer jag vara i 29 dagar. Jag har alltså inte spenderat så mkt tid i det som jag kallar för "hemma". Varit mer på sjön än i lägenheten. Inte hunnit få det så mysigt och personligt, inte hunnit fixa det jag vill fixa.
 
Men dagarna mellan båtarna lyckades jag iaf ställa iordning lite där hemma i lyan. Köpte mig en stor tavla och ett överkast, gjorde riktigt stor skillnad! När jag kommer hem i sommar ska jag sätta in en bänkskiva och nya hyllor :)
 
 
Förr eller senare ska det allt bli ett riktigt hem det här också! Börjar ta sig lite iaf! :)

Kannhalning på Danica

Från kolvöverhalning på en huvudmaskin på Danica!
1. Bilden hade varit så mkt bättre utan särskrivningen som gör mig tokig, men ändå kul!
2. Kolv på spa
3. Kolven tar igen sig lite till
4. Jag gör rent kolvkronan
 
 
 

Hej från Luleå!

Ja, var tydligen dåligt på att hålla bloggandan uppe trots allt..
 
Jag är i alla fall färdig med Stena Danica och en mix av bilder därifrån kommer dyka upp framöver. Någon gång..
 
Men eftersom jag är så efter i skrivandet så får jag ju också tala om att jag numera är stationerad i Luleå i 4 veckor! I torsdags blev jag hämtad med taxi hemma och körd till Landvetter, därifrån flög jag till Stockholm och sen vidare till Luleå där jag och några fler i besättningen blev hämtade och nu är jag bosatt på isbrytaren Oden fram till den 23e Maj då flyget tillbaka till Göteborg avgår. Trivs fint här än sålänge, vi ligger till kaj hela tiden vilket är rättså trist men väldigt bekvämt då man kan ge sig ut på promenad på kvällarna, och det är nära till Willys o annat inne i Luleå.
 
Har en fin hytt med våningssäng, och eftersom jag älskar att sova i överslafen så bäddade jag såklart där :D Har inget vidare internet då jag sänder ut via mobilen o surfar på, men det fungerar :)
 
Utanför ventilen har jag kajen i Luleå


RSS 2.0