Sträckta muskelfästen

Får man ett infall att man ska börja gå til gymmet igen, men bortser från det faktum att man inte tränat tungt på rätt länge, och helt enkelt kör lika tunga marklyft som innan utan större svårigheter. DÅ. Då kan man, trots att det inte är några problem att lyfta, sträcka muskelfästen i armen! Yepp. 
 
Tränade onsdag, körde marklyft bland annat, fick inga problem. Körde igen på söndag, lite lägre vikter för säkerhets skull. Dagen efter kändes det som vanlig träningsvärk. Sen igår, tisdag, kunde jag inte sträcka ut armen ordentligt utan att det gjorde jätteont. Är även öm i muskelfästena kring armvecket, både ovanför och nedanför. Körde lite strech, men senare på kvällen, när jag var på jobbet, blev det värre. När jag kom hem, strax efter 23, så värmde jag en vetekudde och hade på. Hjälpte kortsiktigt men samma problem igen sen när det svalnat.. 
 
Då jag inte kan gå utan att ha armen i ca 90 grader så det det lite dumt ut men hoppas det går över snart. Men jag har tillverkat en egen mitella så nu är det lite bekvämare att röra sig :D
 
 
Minns att det här har hänt förut, och bästa sättet för att det ska läka är vila. Alltså inte göra alla de där grejerna som gör ont utan försöka låta bli muskeln så mycket som möjligt. Inte strecha för mycket, bara låta det vara. Inte helt lätt när jag ska iväg och jobba natt (och dessutom cykla dit) men får göra det bästa av situationen!
 :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback