Cyklar

Suget efter barmark och långa cykelturer har kommit extra mycket de senaste veckorna. Försvinner snön så ligger det tonvis med grus på cykelvägarna vilket ändå pajar upplevelsen en del.. Men jag har i alla fall ordentliga däck på cykeln! Köpte den i slutet av augusti, och den har sedan dess skött sig fenomenalt, vi har haft många mil ihop! Nu på vintern har jag dessutom utrustat den med ordentligt dubbdäck fram, så att ta sig till jobbet i alla väder funkar fint!  
 
Eftersom jag tydligen inte får bläddra så långt bak bland instagrambilderna så är det här den enda jag har på cykeln. Charmigt.. väldigt värdigt sätt att hänga ut Bikey på. Men lovar att den va ren efter jag gått loss med trycksprutan och skurborste! 
 
Bikey är en hybridcykel, Crescent Femto 2016, köpt på Cykelhuset. Hydrauliska skivbromsar, 24vxl. Har varit en perfekt instegscykel för mig! Men jag måste erkänna att jag det senaste blivit ordentligt sugen på en renodlad landsvägscykel. På cykelmässan fick jag syn på en Scott. Även om jag varit insnöad på Bianchi rätt länge så var det kärlek vid första ögonkastet och jag har tänkt på Scotten varje dag. Den jag såg på mässan var såklart en värstingmodell men jag har hittat en modell som skulle passa mig perfekt som ser mer eller mindre identisk ut, så det är ju den jag tänker på då. Däremot så har jag hittat en Bianchi som är i samma prisklass, hyfsat lika på pappret. Så just nu pågår forskning i allra högsta grad. Vilken av dessa skulle vara mest aktuell som min nästa cykel?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback