10 juni smäller det

 
Japp, nu är det gjort! Jag har anmält mig! Nu får jag försöka komma igång ordentligt med träningen!

Scott Bike Footwear

Slog på stort när jag ändå var på Älvängen Cykel och köpte mig att par skor också! Pedalerna jag köpte var sådana man kan vända på och använda vanliga skor på också. När jag cyklar till jobbet så känns det onödigt med cykelskor, tar inte ens 10 minuter dit.. Men för de riktiga turerna är dessa riktigt sköna!
 
 
 
 

Bianchi Impulso 105, 2017

Hallå!
 
Provcyklade Scotten den 19e mars, hade höga förhoppningar och det blev inte alls bra. Styret var så smalt att jag kände att det var svårt att hålla styret rakt ens. Vi klickade inte helt enkelt, jag och Scotten! Åkte sen till cykelhuset och provade en Bianch Impulso 105 ramstorlek 53. Den var ju för stor, men det visste jag redan innan. Men för att testa cykeln som sådan! Älskade den! Dock kunde de inte ta in den i rätt storlek då de inte hade på lager. Blev mer eller mindre övertalad att låta dem ta in en Bianchi Via Nirone även om jag kände att jag inte var intresserad av en sådan.
 
På måndagen efter åkte jag till Älvängen Cykel för att testa en Bianchi Impulso i rätt storlek (50). Det var den andra cykeln jag funderat på utöver Scotten. Kändes skitbra! Helt annan känsla. Åkte hem och funderade, och under kvällen kom Via Nironen in till cykelhuset så jag hann åka och testa den också innan de stängde. Den kändes också okej men utseendemässigt så hade den under transporten fått en del lackskador och det såg väldigt tråkigt ut.. skiljde inte jättemycket i pris så jag bestämde mig för Impulson från Älvängen! De hade bara en kvar så jag ringde morgonen efter och paxade den, och hämtade på tisdag eftermiddag!
 
Nya cyklar får stå på hyllan :)
 


RSS 2.0