Sammanfattning

Hallå där!
 
Här var det längesen jag var! haft rätt fullt upp sen sist så får väl göra en liten sammanfattning:
 
Juni: Tog Sjöingenjörsexamen och kunder efter 4 år äntligen lägga Chalmers bakom mig! Blandade känslor givetvis men fruktansvärt skönt. 
 
Juli: Mönstrade på Amorina för min sista praktikperiod och fick se platser som Amsterdam och Mexiko (Coatztacoalcos) bland andra. Bilder från detta hoppas jag kunna fixa om ett tag. Praktikperioden bjöd tyvärr inte bara på trevligheter utan när jag efter 90 dagar mönstrade av (slutet av september) så lovade jag mig själv att aldrig mönstra på en båt igen och det har jag inte ångrat. Men efter denna tur kunde jag söka ut min behörighet Maskinbefäl klass V och därmef bli helt klar med min utbildning! 
 
Oktober - november Hemma och dags att söka jobb. Hamnade i denna vevan i en depression och grät mer eller mindre varje dag. Hade jag en kul kväll med vänner så brast det ändå så fort jag kom hem och stängde dörren. Fick min älskade cykel Gyllene Blixten stulen och denna har jag inte sett av sen dess såklart.
 
December: i början av december får jag jobb på Göteborg Energi, GoBiGas. Där är jag alltså idag som drifttekniker och har vikariat fram till 30 juni.
 
Januari: Började jobba på GoBiGas och livspusslet börjar äntligen falla på plats bit för bit. 
 
Februari: Kärar ner mig i den finaste man ja mött och livet känns bra fint. 
 
Mars: japp, här är vi nu då! 
 
      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback