jordgubbsglass

En massa jordgubbar som är på väg att bli övermogna? Mixade med kokosdryck och vaniljpulver och hällde i glassformar, inte frusit färdigt än så väntar med spänning :D
 
 

marmor

 Jag och Anton har kikat efter marmorbord ett tag, men insett att om man vill ha ett sånt vi letar efter så kommer det kosta fler tusen, vilket vi inte är så sugna på att lägga på ett soffbord.. Så jag gjorde ett eget! Köpte det här svarta bordet för 150:- via facebook. Repigt och jävligt, fult som bara den. Sen köpte jag marmorlaminat på Hornbach och åkte hem och pysslade lite. och vips! Asnöjd :D
 
 

Vapendragare på vift

Min älskade pojkvän/sambo/vapendragare/bästis har dragit ut på sjön o jobbar. 6 veckor är han borta, och det är lite mer än 4 veckor kvar nu tills han kommer hem. Vet så väl hur det är att vilja jobba på sjön, längtan efter havet och allt vad det innebär. Nu har jag tappat den längtan helt, min sista praktik var droppen som fick mig att aldrig vilja mönstra på ett fartyg igen, att aldrig sätta mig i den situationen igen. Och det står jag fast vid. Har sen den avmönstringen aldrig igen längtat ut,och på riktigt lärt mig uppskatta det jag har runt mig här iland. 
 
Men att man då går och kärar ner sig i en sjöman som fortfarande har kvar den där känslan, det är inte helt enkelt. Dessutom när denne, trots att sjöfartsmarknaden ser tuff ut för svenskar, går och får sig ett jobb redan innan examen och direkt far iväg.
 
Då får man sitta här snällt i stora lägenheten som plötsligt blev väldigt tom. Det är tur jag jobbar mycket!
 
 

inredning

Nu när vi fått oss en stor fin lägenhet så har intresset för att inreda vaknat till liv! fått tag på en hel del grejer via facebook köp och sälj, som den här byrån och de två tavlorna, har en tredje tavla som jag köpt av samma konstnär men den sitter en bit bort :)
 
 
 

selfietest

Experimenterat med en selfie idag, kul o testa lite man inte brukar i PS :)
 
 

Balkongmys

För att jag har världens mysigaste sambo. Köpt lykta till balkongen nu! :)
 
 
 
 


RSS 2.0