Sammanfattning av praktiken

Gokväll!
Nu har jag inte skrivit något sen i slutet på Juli men det har sina förklaringar: Sista månaden ombord var internetuppkopplingen inte mycket att hurra för och sen jag kom hem har jag mer eller mindre haft full upp!
 
Att komma hem är alltid obeskrivligt skönt efter en såhär lång praktikperiod, men efter 94 dagar ombord så är man alltid kluven när det är dags att säga hejdå till alla man lärt känna och antagligen aldrig kommer få se igen.
 
Det har varit en extremt lärorik praktikperiod och jag har lärt mig väldigt mycket nyttiga saker (många stora jobb i maskin, haverier och omfattande underhållsjobb samt hur det är att leva med 27 asiatier i 3 månader) även om jag gärna hoppat över vissa erfarenheter (hur man hanterar situationen som uppstår när man är ensam kvinna ombord och man blir sexuellt trackasserad)
 
Geografiskt sett så har jag fått se Tyskland, Belgien, England, Spanien, USA, Panama med kanal, Nya Zeeland, Australien, Singapore, Sydkorea och Japan. För en person som mig som sett fruktansvärt lite av världen innan så har det varit otroligt kul att få se mig om lite. Jag kunde inte gå iland överallt men hann med att gå iland i Bremerhaven, Southampton, Baltimore, Savannah, Auckland, Melbourne, Fremantle, Singapore och slutligen Kobe där jag åkte till flygplatsen och sen hem till mitt älskade Göteborg (via Doha och Frankfurt).
 
Av alla städer jag besökt den här sommaren så fick Auckland störst plats i mitt hjärta.
 
 
Slänger in lite instagrambilder från Augusti tillsvidare så ska jag försöka uppdatera med ordentliga bilder snart. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback