är det så svårt?

Är på sånt fruktansvärt dåligt humör idag. Hela morronen har gått jättelångsamt och har redan tröttnat på Filippinarnas skämt.

Och lunchen blev inte bättre,, Lägger till mig kokt ris (som varje dag) och kokta grönsaker (som varje dag). Känner när jag lägger på kokt spenat på tallriken att det verkligen luktar fisk. Går därför och frågar kocken, som är VÄL medveten om att jag inte äter kött av något slag (kyckling, fisk, skaldjur, rött kött, ALLT). Frågar vad det är för något han hällt på spenaten.. Ostronsås såklart... Fattar inte hur svårt det kan vara att förstå?! Äter man inte fisk och skaldjur så äter man inte ostron, verkar inte det rimligt? Eller ska jag kanske behöva skriva en lista på alla fiskarter och olika sorters räkor jag inte äter?!

Han hänvisar till svampsoppan bredvid. Häller upp och smakar, smakar kyckling. Går för att fråga om har använt kycklingbuljong till soppan. Kocken har då redan gått men hans hjälpreda är kvar. Han svarar "No we don't have any chicken flavour". Nähä så den stora hinken bakom dig med kycklingbuljong från Knorr innehåller.. grönsaksbuljong eller?

Blir så jävla trött..

Ris till lunch.. FML

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback