hej tentaångest, my old friend

Det jag skrev innan sista tentan innan jul, att jag slutat med tentaångest, det tar jag tillbaka..
 
Den 13e, på måndag, har jag omtenta i "Strömningslära och Termodynamik". Detta är en kurs jag läste hösten 2012 och jag har inte gjort någon omtenta än. Kursen har ca 70% fails varje år den går. Den var tidigare förlagt på dubbla tiden, men numera är dessa två kurser ihopkörd till EN kurs, alltså hälften så mycket tid att fatta precis lika mycket. Sen gör det ju inte saken bättre att läraren i detta ämne... frågar ni mig så borde denna människa inte vara lärare alls, och att ha honom i den jobbigaste jävla kursen under dessa 4 åren känns åt helvete.
 
Nu sitter jag här, bara dagar innan omtenta och har knappt pluggat alls, det är så överväldigande mycket att jag inte vet vilken ände jag ska börja i, och dessutom känns det ändå hopplöst iom, att jag ändå tror det är för sent att börja plugga nu, tre dagar innan... Överväger om det ens är någon idé att en skriva den. Och ja, den där bekanta tentaångesten jag trodde jag blivit av med smyger sig inte på, den klampar in.
 
Skjut mig..

Glöd

Grymt o värma sig vid kakelugnen när man är lite frusen
 

Liten runda

Såhär såg min lilla runda ut. Mitt ena knä är fortfarande inte helt överens med mig och tyvärr så var det för det mesta inte konditionen som satte stopp för mig när jag fick stanna o gå istället. Nu är ju iof konditionen kass också men knäna är snäppet värre.. 
 
Utritade bilden är lite konstig då jag ju trots allt började och slutade på samma ställe.. :P

Mystiska postbilen

God eftermiddag!
 
Idag efter frukost bestämde jag mig för en lite löparrunda. Gick utanför dörren och får se en postbil parkerad vid vår brevlåda. Helt tom var den och inte en människa i sikte (huset är ju trots allt typ mitt i skogen). Tyckte detta var himla underligt men gav mig iväg ändå. 30 min senare när jag kommer hem står bilen kvar och ja börjar bli smått fundersam. Ringer 114 14 o hör med dom, och polisen jag pratade med tog alla möjliga uppgifter på bilen och mig, och verkade även han tycka detta var himla skumt, övergiven postbil mitt ute i ingenstans. Men under tiden som vi pratade så svängde en bärgningsbil fram för att hämta den och läget blev plötsligt mer klart, biljäveln va bara trasig.. men stackars brevbärarn då..? 
 
Hur som helst så såg jag att bärgningsgubben började greja så jag gick upp för att ta en dusch. Kollar bara snabbt ut genom fönstret innan, och får då se bilen rullandes baklänges och gubben springer efter. Inser att stackarn kanske behöver lite assistans där ute.. Såg också hur han backade bak med sin bärgningsbil och sen försökte knuffa på bilen men fick den aldrig dit den skulle. Gick ut o frågade om han ville ha hjälp, fick svaret "Nja, ja eller jo du kanske vill hjälpa till o putta..?". Och på första försöket fick vi upp postbilen på bärgan och mannen tackade glatt för hjälpen och åkte iväg :) 
 
 

Transformers 3

Jag och Adam kollade på Transformers 3.. nu kollar JAG på Transformers 3!
 
 

Surface 2

Hejsan!
 
Idag fick jag hem min Windows Surface 2, vi kommer bra överens och vi ska nu leva lyckliga i alla våra dagar! Jag som i vanliga fall brukar ligga i sängen och kolla Dexter på Netflix i mobilen, kan nu kolla på modellen större skärm ;)
 
Imorron när jag vaknar så ska jag åka hem till pappa med hans bil (som jag fått låna några dagar nu när han har haft jouren) och vi ska åka o äta eller något annat trevligt innan han kör mig till tåget som tar mig till Kristinehamn och min stora kärlek :) 14:28 går tåget.
 
Jag inser när jag kollar på min blogg att den behöver renoveras lite, men det får jag fixa när överflödig tid råkar dyka upp lite spontant :P
 
 
 

'13 / '14

Gott nytt år alla! Här är det glada gänget jag avslutade 2013 och började 2014 med, hade en toppennyår på alla sätt och vis, Tack alla inblandade! :)
 
 


RSS 2.0