Sojalatte hemma-style!

Efter att ha försökt dricka kaffe med rismjölk i så smakade sojamjölken som himlen i ett paket! Gav mig på ett försök att göra latte med skummad mjölk då, hällde lite i ett glas o in i mikron. Lite över en minut senare hör jag ett "POFF" och skyndar dit för att se att hela mikrons insida täckt med mjölk och så var det bara att börja om igen :P Men såhär i efterhand har jag väl insett att man inte ens behöver värma mjölken, går fint att skumma den ändå! :D Tillslut blev det bra iaf! På bilden har jag skopat bort skummet för att komma åt o dricka :P 
 
Slutade skolan vid 12 idag men satt kvar till efter 16 och pluggade. Förstår verkligen inte hur jag ska hinna med allt den här veckan iom att vi har skola till 17 imorron och Patrik som jag ska göra powerpointredovisning med har lektion sent på onsdag och på torsdag ska allt skickas in.. Fick iaf skickat in min artikelsammanfattning idag, tror den blev rätt bra after all! :) 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjo!

Har ett antal frågor till.

1.)Såg på din instagram att ni håller på med väldigt mycket plugg, vad är det för kurser ni läser just nu?

2.)Hur tung är utbildningen? Är själv ingen matte älskare så jag blir väl lite smått orolig om jag våger söka denna utbildningen?

3.)Vilken årskurs är det du går in?

4.)Vad läste du för program på gymnasiet? Gissar att det var naturvetenskap/teknik, med tanke på att Chalmers kräver matte c och fysik a.

5.)Hur ser det ut på jobbfronten?

Hoppas du har lust att svara på mina frågor, speciellt när du har fullt upp med all plugg.

2013-10-18 @ 14:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback