Sojalatte hemma-style!

Efter att ha försökt dricka kaffe med rismjölk i så smakade sojamjölken som himlen i ett paket! Gav mig på ett försök att göra latte med skummad mjölk då, hällde lite i ett glas o in i mikron. Lite över en minut senare hör jag ett "POFF" och skyndar dit för att se att hela mikrons insida täckt med mjölk och så var det bara att börja om igen :P Men såhär i efterhand har jag väl insett att man inte ens behöver värma mjölken, går fint att skumma den ändå! :D Tillslut blev det bra iaf! På bilden har jag skopat bort skummet för att komma åt o dricka :P 
 
Slutade skolan vid 12 idag men satt kvar till efter 16 och pluggade. Förstår verkligen inte hur jag ska hinna med allt den här veckan iom att vi har skola till 17 imorron och Patrik som jag ska göra powerpointredovisning med har lektion sent på onsdag och på torsdag ska allt skickas in.. Fick iaf skickat in min artikelsammanfattning idag, tror den blev rätt bra after all! :) 
 
 
 

Fullspäckad vecka

Hellu!
 
Min söndagssyssla är artikelsammanfattning, inlämning av denna ska ske imorron så vore skönt o bli klar snart.. Kommande vecka är fullspäckad med skolgrejer:
Måndag: Inlämning artikelsammanfattning
Tisdag: Inlämning överhalningsrapport bränslepump
Torsdag: Muntlig redovisning av artikeln och inlämning av powerpoints till...
Fredag: Powerpointredovisning överhalningsrapport av bränslepump. Denna ska göras på engelska
 
Sen när den veckan är slut så är det bara dags att tagga tentavecka.. Tisdag och torsdag veckan därpå har jag alltså tentor. Veckorna går för fort, men får se till att plugga hårt nu så jag för det överstökat, inte ett dugg sugen på att faila nån tenta nu..
 
 


RSS 2.0