Saco-mässan i Stockholm

Goddagens! Eftersom jag nu är med i Sjösektionens rekryteringsgrupp Radar så är jag för tillfället i Stockholm! Bor på ett toppenhotell me 4,5 stjärnor ca 40m från mässans ingång :D Första mässdagen var igår (torsdag) och idag har vi också varit där hela dagen. Imorron är det sista dagen och jag åker tillbaka till Göteborg vid 16-tiden. Idag frös jag något fruktansvärt på mässan och när vi kom hem till hotellet så värmde jag mig under täcket. Gjorde även en raid i minibarens godis! Nu ska jag gå ner och möta de andra i lobbyn för att käka lite
kortet är från igår! :)
 
 
 
 
 
 

Besök o fika hela veckan

I Onsdags var jag ledig och mamma smsade på morgonen och talade om att hon skulle till Göteborg på kurs! Mötte upp henne vid 16 och gick o fikade en sväng, himla trevligt! Kul med spontanbesök! Sen visar det sig att Lollo är ledig på Fredagen och ska till Göteborg, så vi tog en heldag med fika, matlagning och filmtittande! Och senare på kvällen när Lollo åkt tillbaka hem så kom Adam hit och vi har haft en jättemysig helg. Idag innan han åkte hem var vi inne i stan o fikade (väldigt mycket fika den här veckan?) och kikade lite i affärer. 
 
Nu är klockan mycket och jag ska in i duschen innan sovdags! Imorron är jag ledig och ska till gymmet, det är den enda planen jag har egentligen :) Bilderna är från i fredags!
 
 
 

New-Tech '13

I fredags kväll anlände Adam hemma hos mig. På lördag åkte vi med Henke på New-Tech-mässa inne på Svenska mässan. Inte så mycket varken utställare eller besökare men ändå ett bra sätt att fördriva en regnig lördag! :)
Adam fick ligga på en go massagemadrass en stund men det blev inget köp för den kostade 39.900:- :P
Andra bilden är också ett fenomenalt exempel på dålig mässvärd! :P
 

Mopsballong o stukat knä

För ett par helger sen så var det Oktobermarknaden i Vänersborg! Var där med Anna och Hanna och det ösregnade på oss. Mötte upp brorsan på vägen hem igen, då var det minsann inte dåligt väder längre! :P På vägen hem gick vi förbi kartkungen och jag fick en fin mopsballong som jag tänkte att Molly skulle leka med! Hon höll inte med, hon blev livrädd.. 
 
Senare samma kväll när vi var ute på TG så skulle jag bara gå utanför o kolla efter syrran, satte min fot på en blöt träaltan som va hal som is. Halkade givetvis och landade himla grasiöst på huk med händerna bakom mig. Bara ett problem då: Jag hade vid den tidpunkten jobbat upp tillräckligt med rörlighet i knät för att kunna böja det ca 90 grader. Jag kan alltså inte sitta på huk. Men det gjorde jag! Och det gick skitdåligt! Lollo och Hanna fick gå på varsin sida om mig och halvt bära mig hem på en gång. Lite mer än halvvägs dök dock Magnus upp och lyfte snabbt o lätt upp mig över ena axeln o knatade hem med mig!
 
Efter några dagar hade svullnaden fortfarande inte lagt sig och knät va lite som en vattenballong. Åkte in och röntgade på Mölndals ortopedakut och fick konstaterat att skruvarna verkade sitta kvar som de skulle, men att knäleden blivit stukad. Bra där. Halt och med en krycka tog jag mig fram några dagar efter det och nu har nästan allt försvunnit och jag är tillbaka på banan igen där jag va innan jag halkade! :)
 
 

Höst och avundsjuka

Gokväll.
 
Höst och rusk i Göteborg om dagarna, skolan har kommit igång igen efter tentorna (som jag tror gick bra men jag väntar fortfarande med spänning på resultaten). Nu läser jag Ång- och kylanläggningar och Marinteknisk engelska. Den förstnämnda är himla intressant men engelskakursen har jag inga höga tankar om. Men bara att bita ihop o göra det som behöver göras, snart är det jul.
 
Nu läser jag med de som går i 2an, då min klass är ute på sjön. Jag var ju ute förra hösten vid den här tiden förra året så jag missade ju de kurserna som gick då, så jag får snällt vara hemma och ta igen dom. Jag är så avundsjuk att jag får ont i magen, längtar ut på sjön nästan varje dag när jag går här hemma. 
 
Nu ser det dessutom trist ut här i götet, för ett par veckor sen såg det ut såhär men nu är det mest grått..
 
 


RSS 2.0