filterbyte?

När ett filter halvt vittrat bort och dessutom sugits in i sig själv så är det nog dags att byta
 

Hundbus

Tog tåget till Trollhättan igår efter avmönstring och blev hämtad av Lollo och Anna för en kväll med spel! Idag körde jag Lollo till jobbet för att låna hennes bil under dagen, och åkte sen upp till mamma! Tog med mig Molly också så hon skulle få leka lite :)
 
Stella har en grej för att klämma sig in under altanen... :P

Gomorron Göteborg 11/3


Min helg

I Fredags morse när jag fick reda på att jag skulle få gå hem över helgen så ringde jag Adam och frågade om han ville ha besök i Kristinehamn. 18:00 satt jag på tåget!
 
Det blev en fenomenal helg med Adam och hans familj och mycket gott att äta både i form av mat o godis. Fick dessutom marinerade, grillade Quornfiléer, sjukt gott! :D
 
Adams syster önskade negerbollar, and negerbollar it was!
 
 
Söt pojk och spinkig hund
 
Idag har jag jobbat 8-19 som vanligt, dessutom hunnit med gym, kvällsmat och dusch, så nu är tandborstning nästa på schemat :)

Vardagen ombord

Hejsan gott folk!
 
Livet ombord på Stena Danica är fint och jag får åka hem över helgerna!
Jag jobbar 8-19 på dagarna och vi åker Göteborg - Fredrikshavn tur och retur mer eller mindre hela tiden. Ibland har jag internet på kvällen, så man är glad för det lilla! Ibland har jag mottagning också så jag kan ringa nån, oftast min fina pojk som jag dessutom hälsade på i Kristinehamn i helgen! Idag hade jag otur så telefonen fattade inte att jag var i danmark utan registrerade sig på nätet "3 fartyg och flygplan" där ett samtal kostar 20kr/min, men de fick gå, fick pratat en liten sväng iaf :P
 
En vanlig dag ser ut som så att jag går upp strax efter sju, äter frukost och börjar sen vid åtta. Lunch äts det vid tolv och middag klockan 17. När klockan är 19 så går jag och byter om från oljig overall till mjukisbyxor, sen går jag till hytten och byter till träningskläder och gymmar en stund innan det är kvällsmat 20:30. 
 
Så här ser min hytt ut! Här bor jag (och jag har tv! Det har jag ju ingen hemma så det är superfräckt tycker jag)
 

Hundbad

I söndags innan jag fick skjuts till tåget så var det hundbad på schemat, tog på mig att bada både Sune och Lukas. Båda hatade mig när jag lyfte ner dem i badkaret o spolade vatten på den, och båda blev cpglada över att ha överlevt när det var färdigt! Sen blev det lite manikyr också, bättre än att duscha men marginellt :P
 
Sune glad över att ha överlevt badet och Lukas får manikyr

Tjena, bäverjobb!

Bäverspaning med pappa och Gunilla! Eller okej, nä, vi visste att vi inte skulle få ne några bävrar när vi kom klampandes genom skaren med två hundar, men kollade på träden och dämningarna iaf! :) Det är något speciellt med träd som bävrarna gnagt på :)
 
 

Lite vårigt

Det har allt hunnit bli lite vår här i Brålanda! Ikväll åker jag tillbaka till Göteborg är det tänkt, glad att jag fick se lite vår innan jag mönstrar på :)
 

Altanhäng med Stella i solen


Spontant i Dalsland

"Envis förkylning"...  I wish. Det här är nog inget mindre än influensa. Igår eftermiddag var värst hittills, hade så ont i varenda kroppsdel att jag inte viste vart jag skulle ta vägen eller göra.. smsade mamma att jag nog fått flunsan, hon tyckte inte jag skulle behöva va själv när ja mådde så så hon va snäll och kom och hämtade mig i Götet. Nu är jag alltså i Dalsland i väntan på att bli frisk, hoppas det vänder snart den här skiten..
 
Idag har jag då mest hängt i soffan. Fixat Photoshop i mammas dator så jag har nått o göra, därför kan jag också bidra med lite bilder. Stella myser vid brasan och solen går ner över den dalsländska skogen i alla möjliga färger, störtfint!
 

Envis förkylning

 
Japp, sådär fint väder är det ute, och jag ligger inne i min Ziperall och försöker bli frisk. Imorron är det påmönstring OM jag är frisk. I morse när jag vaknade så mådde jag om möjligt sämre än igår, bra Madde, bra.
 
Så himla surt att behöva skjuta fram påmönstringen bara för att jag gått och blivit förkyld, alla dagar man kan få ombord är ju guld värda, och att en sån här skitgrej ska paja nu när jag väl fått jättemånga dagar! Tror det är 75 sjödagar man ska försöka klämma in per period, och förra gången fick jag bara 46, så jag ligger redan back massor. Den här gången har jag fått 76! Det är precis hur bra som helst, men nänä. då tar vi o klämmer in en liten (läs stor) förkylning lagom där.
 
På tal om ingenting så vill ja bara nämna en fin grej jag fick härom dagen! De här glasen är mina favoriter. Fick ett paket av brorsan julen 2011 och tycker om dem hur mkt som helst! Men nu är det så att jag gått och pajat två av dem och ja tyckte de va lite dyra så ja går ju inte o köpter nya hur som helst heller. Helt enkelt superlessen över att bara ha två kvar..  Helt spontant kom Adam härom dagen hit med ett nytt paket, för han visste att jag tyckte så mkt om dem! Blev hur glad som helst, nu har jag 6 st!! :D
 
 
Nu är det nog dags att börja lite med packningen.. måste köpa tandkräm också..


RSS 2.0