Tjurpannan

Gokväll!
 
Tänker inte säga att jag ska börja blogga igen, för varje gång jag säger det så blir det precis tvärt om. Men däremot är jag himla sugen på att börja posta lite bilder igen, tycker de e lite trist att mina bilder aldrig får se dagens ljus.
 
Kort sammanfattning sen sist: Kommit hem fråm Luleå (24/5) och efter det hade jag 5 veckor verkstadspraktik (svetsa, svarva, osv) Därefter kom 4 veckors fantastiskt välbehövd semester! Återgick till skolan i måndags och har nu motorpraktik. Min semester var alldeles underbar på alla vis, tre av mina fyra veckor spenderades med Adam på olika ställen och med olika människor. Värmland, Göteborg, Dalsland, Grebbestad, Svenljunga. Liseberg med fina vänner, en helg i Stockholm innehållandes Iron Maiden, lite fest och mycket kvalitetstid med underbart folk. Och vädret har varit kanoners hela semestern.. Det enda jag har att klaga på är att jag hade velat ha MER semester! Men känns trots allt okej att börja skolan igen när jag haft en så bra semester :)
 
De här bilderna är från min första semestervecka, då åkte jag och Lollo till Grebbestad för att hälsa på brorsan och Jenny! Blev en tur till naturreservatet Tjurpannan! Fick låna brorsans vidvinkelobjektiv!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback