Elavbrott och Vasamuggar

Goddagens!
 
Igår var Kristofer och Jenny på besök här i stan! Vi gick ut och åt på Avenyn, på en restaurang vid namn Joe Farelli's, Italiensk restaurang som jag verkligen rekommenderar! Hur trevligt som helst med lite besök :)
 
Idag försvann elen här hemma en stund. När man bodde ute på landet så var det lätt hänt att strömmen gick vid åskoväder eller kraftiga snöstormar. Nu när ja bor i storstan så håller elen bra vid oväder, däremot försvinner den ibland av oförklarliga anledningar dagar som denna! Hur som helst så var den tillbaka lagom till jag kommit hem från gymmet så jag tror inte maten i frysen hann bli så ledsen :)
 
På gymmet går det fint nu för tiden! Kickstartade i måndags efter semester och under de fyra veckorna låg jag verkligen på latsidan när det kom till träning. Var ju aldrig hemma nästan heller för den delen så det fick vänta. Men nu har jag äntligen kommit igång och det känns hur skönt som helst verkligen! Bra går det också för den delen :)
 
Nu ska jag hälla i mig min sista skvätt kaffe och pallra mig iväg till Coop för det behöver handlas allt från tandtråd till spenat! Bye!
 
 
Tycker om mina Vasamuggar, köpte dem på Vasamuséet när vi var där efter konserten i Stockholm
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback