Måndagsmys på Östergatan!

Igår kväll var det Måndagsmys på Östergatan hos Lollo och Molly! Molly ville att jag skulle smaka på hennes tuggben. Detta visade hon genom att helt enkelt trampa mig på halsen när jag låg på rygg i soffan, jag öppnade hastigt munnen varpå Molly stoppar sitt äckliga tuggben i min mun. Tack Molly det var väldigt generöst att bjuda! :D

Sen skulle vi välja vad vi skulle se på tv. Ett barn i minuten eller Two and a half men, det var inget svårt beslut "hellre mansgrisar än massa nyfödda barn!". Lollos antennsladd är väldigt kort, så vi fick helt enkelt fixa denna enkla och väl fungerande lösning!


Fälg gjord i silver?!

Den 23e September. Jag var ett vrak och skulle cykla till min uppkörning när jag hittar cykeln sån här, förstörd. remember?

Blev helt förstörd och lipade floder över min älskade cykel.

 

Idag bestämde jag mig för att fixa detta problem, då jag faktiskt vill börja använda cykeln snart! Så gav mig ut på jakt efter en ny framfälg! Kollar på två ställen, och på sista stället fanns det! Men vad kostar den?! 449:-?!

Men vad gör man?! Köpte cykeln för 200:-, det är den bästa cykel jag någonsin haft och jag skulle inte byta den ens för ett par tusenlappar! Så jag fick snällt köpa den svindyra fälgen (gjord av silver eller?!)... Här är den gamla, med däcket på, och den nya!

 


Dags att sova

Nu är det enna dags o gå o lägga sig. Ska upp imorron kl 7 som vanligt =/

De senaste 4 nätterna har jag inte behövt sova ensam, men inatt ska jag göra det, kul... -.-
Trött är jag i alla fall och sova, det behöver jag så det löser sig nog tror jag :D

Det är nätter som denna, när det är dags o gå o lägga sig ensam, som jag inser hur mycket jag saknar Bamse! =( Hon höll mig ofta sällskap på natten!
Promenad i Lördags

I Lördags var jag och Alex ute på en liten promenad med en inte riktigt lika liten hund! Lexi är Alexs morbrors hund, och hon är en Schäfer/Ovtjarka som väger mer än mig =P Men fruktansvärt snäll och fin hund! :D

Alex halkar runt på isen i skogen =P


Chalmers Lindholmen - öppet hus

I Torsdags eftermiddag slog det mig: "När var det öppet hus på Chalmers? var inte det nu nån gång?". Det visade sig vara samma kväll och jag lyckades övertala mamma som dessutom övertalade Jan så att båda följde med mig!

Det var Chalmers Lindholmen som hade öppet hus, och jag var ju så intresserad av Sjöingenjör, vilket är där ute! Vi fick först lite allmänn info om Chalmers, sen delades vi upp i grupper efter vilket program man ville kolla på och så fick vi följa med till respektive lokaler. Vi blev visade en motorrumssimulator och lite andra olika grejer och fick berättat väldigt mycket om linjen. Kände hela tiden att det här är verkligen det jag ska söka.

So I did, idag, för ca tjugo minuter sen :D


eftermiddagsmys med Molly

Idag efter skolan så gick jag till Lollo, vi åt lite thaimat :)

Tänkte bege mig till gymmet nu, sen hoppas ja och Lollo på att gå till brorsan och Jessica en sväng

Jag och Molly myste lite i sängen efter maten
Jessicas dag idag!

Idag är det Jessicas födelsedag! GRATTIS! :D Igår åkte Pappa, Gunilla, Lollo, jag och Alex hem till henne och Kristofer för att överraska henne, lite "pre-birthday" firande! :D

Bilden är stulen från brorsans hemsida!Åter igen, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JESSICA!

Pluggpaus i stan

Dåligt med bloggande det senaste, men inlägget under berättar en del av det, dvs. pluggande.

Men förra veckan, rättare sagt onsdag kväll tog jag en pluggpaus och åkte ner till stan, där blev jag bland annat bjuden på en riktigt underlig "milkshake" . Man kanske får skylla sig själv om man ger någon, som gärna dricker råa ägg, fria händer...?!

Ägg, havregryn, müsli, havremjölk, banan, cappuccino whey - Som tur var så hade senapen och ketchupen inget med saken att göra! :D Och det gick att dricka, och det mättade! :D (inte så äckligt som det låter!)

Någon ville ha ett extra ägg i lite i efterhand...xD

Pluggtime - here we go!


Spegelblank

Frändefors-ån var spegelblank idag, alldeles stilla :)
Bohus Fästning

Lite fler bilder från Bohus fästning!


Utflykt i Göteborg

I fredags så var jag i skolan på förmiddagen och sen följde jag med brorsan på liten utflykt till Göteborg! Han skulle till Canon och hämta ett objektiv som blivit justerat, och så stannade vi även på Bohus Fästning och fotade lite (utifrån) och sen Burgerking och Media Markt och kikade lite!Testkör lite hehe"Här, de kan du leka me på vägen hem" :D


Så kan de gå

Nu har jag varit i skolan i ungefär 7 timmar, kommit hem och fått på mig myskläderna och ska bara ta det lugnt.
Tycker nog att jag förtjänar det, sov bara 90min max inatt, och imorse tog jag då givetvis koffeintabletter för att orka med både Matte E och Fysik B på morronen, och sen gå ända till fyra. Detta tillsammans med en del grublande har satt spår som känns tydligt i magen.

Har verkligen gjort allt det där som jag så väl vet att jag inte ska göra! Inte sovit, grubblat, tatt koffeintabletter och så förkylningen på det...  usch..

Ja, nu är som sagt mjukisbrallerna på och jag ska inte göra något alls! :D

Såg när jag kom hem o fick på mig en annan t-shirt, att den matchade naggellacket alldeles förträffligt! :D


Finaste ringen ever

Av någon skum anledning så har jag inte skrivit om dehär förut, men jag fick en superfin ring i alla hjärtans dag-present av Lollo! Tror jag använt den varje dag sedan dess :DTack världens bästa Lollo!

Ny kategori

Nu har jag startat en ny kategori: "Personligt". Eftersom jag bloggar rätt glest nowdays och inte alltid är jättepersonlig så tänkte jag då och då skriva något speciellt om mig själv som man kanske inte märker så noga om man inte känner mig så bra. En sak i taget. How about that?Otålig

Jag är en person med fruktansvärt dåligt tålamod. Jag springer hellre till bussen än sitter där 5 min o väntar och blir irriterad om folk svarar långsamt på ex. msn eller sms. Jag går också oftast väldigt fort. Varför slösa tid på att gå, när man ändå måste komma fram? Folk som går långsamt gör mig frustrerad.

Ett annat exempel är om jag är intresserad av någon. Får jag inte den respons jag är ute efter så tappar jag oftast intresset rätt fort. Vissa håller på hur mycket som helst o spelar svårflirtade, går som katter runt het gröt. Sånt tycker jag är sjukt löjligt, är man intresserad så är man, annars är man de inte. Det är inte svårare än så...

Och folk som talar i gåtor är också irriterande, för då tar det längre tid att förstå, ja tycker de e bättre när folk säger rakt ut vad man menar utan krusiduller, den metoden kör jag, olika uppskattat beroende på vem man pratar med =P

En dag hemma

Hejsan!

Idag blev det ingen skola för min del, var helt enkelt lite för förkyld. Igår kväll hoppades jag verkligen att jag skulle må bättre idag men istället mådde jag mycket sämre. Gött ledsamt :(

Så idag har jag spenderat största delen av tiden i sängen eller vid datorn, och jag tänkte försöka lägga mig tidigt ikväll så jag får sova länge för imorron måste jag verkligen till skolan.


Ibland är jag redig

Ja, plötsligt händer detHar jag berättat att jag tycker det är kul med färg på naglarna? Har en liten samling, men fyller på hela tiden! :D

RSS 2.0