Raubtier på Backstage 16e oktober!

Den 15 oktober satt jag och läste tidningen då jag plötsligt såg att Raubtier skulle spela i Trollhättan dagen efter! Och jag visste att Lollo skulle ha inflyttningsfest den dagen, och att många skulle ut senare, så jag höll helt enkelt tummarna för att någon skulle följa med dit!

Det såg mörkt ut ett tag, långt in på kvällen, men vid 22 tiden på lördagen så hittade jag två som ville följa med: Johanna och Satan! Blev så glada att ja nästan slog huvudet i taket, och vi kom dit några minuter efter de börjat spela. Fick en oförglömlig kväll, och lyckades hamna längst fram vid scenen på sista låten, och fick en dyblöt kram av Pär Hulkoff, sångaren. Sen efteråt fick jag autograf på armen + köpte en tröja som jag fick allas autografer på! Johanna var supersnäll och tog ett par bilder på mig när ja stog där framme, superlycklig!

Så nu har jag fått se Raubtier live TVÅ gånger! På Metaltown och nu!

Sångaren, jag och basisten

Tack för bilderna Johanna! :D

Måste ju även nämna att Raubtier har briljerat med sitt andra album, som om möjligt är lika bra som det första! Några av mina favoriter från "Skriet från vildmarken"!

Lebensgefahr

Ingenting är glömt

Polarvargen

Skriet från vildmarken


Kommentarer
Postat av: Gilraen

Yes! jag älskar Raubtier! Kul att du kom ihåg de. Och gud va roligt att få träffa dem så. :) Jag har aldrig sett dem, ÄN! Men 2-3 December bär det av på kryssning (Sabatonkryssen) där bl a dom ska spela. Bästa med det är att det inte finns någon "backestage" utan de minglar tillsammans med alla andra på båten. Ska bli sjukt kul och jag ser fram emot spelningen. Och jag hoppas verkligen att jag med lyckas haffa autografer. :P

2010-10-20 @ 21:45:16
URL: http://gilraen.blogg.se/
Postat av: Gilraen

SVAR: Ja! Det tycker jag verkligen du gör rätt i! :D Dock har jag sett på Sabatons facebook att biljetterna börjar bli slutsålda (var för ca 1 månad sen) så ni får nog skynda er om ni ska ha något. De billiga hytterna går väl först. :)

2010-10-20 @ 22:18:25
URL: http://gilraen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback