Sjukling

Idag har jag varit sjukling! Legat i sängen typ 80% av dagen och bara varit lite allmänt gnällig. Frusen och kroppen gör ont. Men nu på kvällen har jag, som tur är, kännt mig lite piggare men nu blir det sovatime!

Gonatt från en sjuk Madde i fluffig tröja!2010 -2011

Jaha då är det nyår snart och med bara några dagar kvar så har jag ingen aning om vart detta ska firas!? Känns faktiskt inte bra, och även om man i slutänden får en kul kväll så känns det just nu ganska hopplöst. Hoppas att jag får en kul nyårsafton, vart och med vem det än blir!

Jag måste erkänna att jag tycker dehär med nyårslöften är ganska kul, så jag har knåpat ihop mina precis nu! Många säger att man inte ska ha nyårslöften och att man ändå inte följer dom, men jag föredrar lite luddigare löften, så känner man sig inte lika dålig om man inte fullföljer dem fullt ut! Att exempelvis säga att man ska försöka istället för att säga att man ska ger en ju mycket större utrymme! Då kan man nästan inte misslyckas!

Förra året hade jag bara ett nyårslöfte, det löd: "Göra 2010 till det bästa året nånsin!" och jag tror bannemej att jag lyckades. För jag har haft ett fruktansvärt bra år som har innehållit allt man kan tänka sig!

Årets officiella version ser ut såhärJaa, hur tänkte jag nudå... jo, med ekonomin så vill jag kunna spara rätt mycket pengar, dels till en kamera och dels till sommarn och allt sånt efter studenten. Ska givetvis försöka skaffa mig ett jobb, för om inkomsten ökar så blir det givetvis lättare att spara pengar!

Sen ofta går ja o tänker på roliga saker man kan göra, men jag gör dem inte! Som härom veckan när jag och Johannes åkte på Fitnessfestivalen. Det var en typisk grej som man borde göra oftare, åka på roliga events!

Det sista löftet får tala för sig själv :D

Frukosten blev...

Det blev kokta ägg och müsli!

Har insane träningsvärk idag, brukar vara skönt me träningsvärk, men inte när den sitter i axlarna!!
Gomorron gomoooorroooon

Gomorron på er!

Efter 11 timmars härlig sömn vaknade jag för en liten stund sen, nöjd och glad, nu är jag pigg och sugen på frukost! Åh vad jag älskar att vara ledig! Jag känner på mig att det här kommer bli en bra dag!

Nu ska jag nog ta och gå ner och fixa lite frukost, undrar vad jag ska hitta på o äta idag...?

Nyvaken och lite sminkig runt ögonen hihi

Hörs snart!

Julafton del 2

Andra halvan av julafton, alltså kvällen, kommer här!

Hemma hos pappa hjälpte William tomten med alla paketenPappa fick en kamera av mig, Johannes, Kristofer, Jessica, Lollo och Niklas! han blev jätteglad! :DJulafton del 1

Nu har jag haft en väldigt väldigt bra och mysig jul med alla dom ja gillar bäst, och med en massa julklappar åt alla håll! Alldeles för mycket mat o godis har jag givetvis ätit också! :D Såhär dagen efter brukar man ju vara rätt trött, i alla fall jag, men idag känner jag mig faktiskt rätt pigg!

Julen spenderades på följande sätt:
Morgonen hos Johannes, svärföräldrarna vid elva-halv tolv, hem till mamma vid 13 och sen hem till pappa vid 19:30! Sov hos pappa så jag kom hem idag vid tolv-tiden!

lite bilder från min julafton!

Rufus var lite trött efter all lek med Stella


Inga klappar under granen, utan snarare utom räckhåll för hundar! Finn ett fel!


Fotopromenad

I söndags blev det en stelfrusen promenad med dehär tomtarna! Vi gick en sväng i Vänersborg och tog kort på allt möjligt, kul! :D
Fler bilder kommer komma från denna lilla promenad!

polkagrisar

Imorron är det julavslutning i skolan, jag kör julpynt all the way! :D


Iskristaller i solen

Idag när jag gick in för att hämta kameran så fick jag syn på ett av våra fönster. Det lyste gult i hela rummet och jag fick gå in och kolla, och får syn på en ruta fylld med iskristaller, och solen ligger på precis bakom. Rätt häftigt resultat! :D
Neeeej!

En av julklapparna! =(snyft *


Nationellt prov och fel buss

Nu skäms jag nästa, fyy va dåligt lite ja bloggat de senaste! Men men, antar att jag har diverse anledningar!

I Torsdags var det Nationella provet i Matte D, och eftersom jag inte klarat något kapitelprov på hela kursen förutom ett som jag fixade på omprovet, (kanske ett till, men de va i våras isf)  så var jag väl kanske inte sådär jättetaggad. Idag fick vi tillbaka proven iaf, och på framsidan står det 9/3 vilket alltså är 9 G-poäng och 3 VG-poäng, ihop 12 poäng vilket är gränsen för godkänt! Yes! utbrister jag, när jag blir avbruten i mitt firande av min lärare som säger att han inte lagt ihop poängen än, dedär är bara på första delen! Bläddrar och ser att på del II står det 8/1, vilket sammanlagt ger mig 17/4 - alltså 21 poäng!! Då blev ja så chockad att jag inte sa så mycket mer. Har ännu inte riktigt lyckats smälta att jag faktiskt är klar med Matte D kursen, nu är det bara E kvar...

Det blir helt klart:Men där tar tyvärr de bra sakerna slut, för matteprovet var nog det enda som gick som det skulle idag.
Började dagen med att sova lite längre än tänkt, rättare sagt en TIMME mer än jag tänkt! Stressade halvt ihjäl mig innan jag insåg att jag nog borde sansa mig lite och ta en senare buss. Kom till skolan 40 min för sent, men jag hade inte missat något.

Sen skulle jag till gymmet med Johannes, och efter det skulle han direkt till jobbet och jag väntade på bussen bredvid hans jobb. Men den bussen var så sen att jag missade min buss från Resecentrum och hem, så jag fick vänta en halvtimme på nästa. När det väl kommer en buss så står det 71*, för lite snö täckte nämligen sista siffran, men den ställde sig där 714 brukar stå, så jag hoppade på den. Först kör den en konstig vända in till torget, men sen ställer den in rätt kurs mot Dalbobron! Väl vid rödljusen innan bron så stannar den för att det är rött. Sen blir det grönt, och bussen kommer ingenstans, eller jo, den åker bakåt. Tjugo minuter senare så lyckas busschauffören ta sig loss och köra en annan väg upp för bron.  Men efter bron så svänger bussen! Ja förstår inte riktigt varför, men tänker att det kanske hänt något på 45:an, då brukar bussen ta en annan väg. Men när vi faktiskt kört 30 min i skogen börjar jag fundera, vart faasen är jag? Tar upp min GPS på mobilen och ser att jag iaf inte är i närheten av Frändefors! Går fram och frågar va det egentligen är för en buss, då är det 711... Den går också till Frändefors, men istället för 12 min så tar den 70 min!

Nämen oojj vad skoj, då ska jag alltså sitta här i 50 min till då...

suck... så typiskt mej...


Att snooza för lite

Ibland är hjärnan inte riktigt med på morronen!

Jag ställer klockan på 07:23, för att snooza till 8, och sen ta bussen vid 9. Men när klockan ringer så är det enda jag ser xx:23 och får för mig att klockan är 08:23 och att jag försovit mig 20 min! Flyger upp ur sängen och in i duschen, Står i duchen och funderar, hur gick detta till...? snoozningen är 10 min, hur har ja lyckats få klockan o ringa 23 över? Vad ställde jag klockan på? 07:23. Vänta nu... är klockan inte 08:23? betyder det att jag är uppe 40 min tidigare än ja borde...? Duschar klart, blåser håret och går och lägger mig en halvtimme till, stensomnar på en gång.


Så nej, jag hade inte snoozat för mycket, hade inte ens snoozat EN gång och ändå får jag för mig att jag försovit mig och flyger upp som en fjäder ur sängen! Nästa gång klockan ringer ska ja kolla lite mer noggrannt vad den är :P


komponerad bild :P

hm...

Meddelanden på Facebook:

Nu förstår jag inte riktigt....

Mysig Idolkväll

Mysig idolkväll med mysigt folk!


Rufus var också med såklart :)


Och vad tycker jag om Idolfinalen? Tja, tycker Jay över lag är bäst, men Minnah gjorde helt klart vinnarlåten grymmast! Samtidigt är det ju inte ettan som brukar bli störst, utan någon av de andra deltagarna, så jag tycker nog Minnah hade kunnat få vinnarlåten, så kan Jay hålla sig till det han är bra på, det vill säga sitt band och hårdare låtar. Jay är bäst, men han borde kommit tvåa, för sin karriärs skull, det är var jag tror!

Ljusblått

Idag har jag omedvetet matchat naglarna med linnet, också matchat med strumporna! När jag var hemma hos Johannes insåg jag att jag matchade både tandkrämen och tvålen, och på gymmet matchade jag min handduk också! Allt är ljusblått idag!

Nu ska jag slänga i mig lite mat för att sen bege mig mot Vänersborg och brorsan!

Busiga bilar

Goddagens!

Nu är jag hemma efter skola och härligt gympass (maddestraning-bloggen) och ska snart åka ner till stan igen, för Idolkväll hos brorsan med lite folk! Idol-finalen idag ju, det tänker jag inte missa! :D

Kan ju berätta vad bilen hittade på igår också, det har iof. Lollo redan berättat på hennes blogg, men vi tar det här också!

Jag skulle alltså åka med Lollo till verkstan för att ta med henne hem när hon lämnat sin bil där. Bilen startar utan problem (wow!) och ja stänger dörren för att borsta av snön. Sen ska jag sätta mig i bilen, och inser att jag blivit utelåst! Förardörren hade alltså låst sig, så jag gick in via passagerardörren, för att sen märka att den inte vill stängas! Tillslut hämtar jag ett rep och knyter ihop den låsta dörren med den öppna dörren, för att hålla ihop det hela! Vi beger oss mot verkstan. Väl framme ska jag gå ur bilen, min dörr var fortfarande låst, så jag börjar klättra mot passagerardörren, för att då upptäcka att den inte är öppen längre! Däremot så är den nu låst! Så nu är båda dörrarna låsta. Mina säten går inte att fälla, så jag fick klämma mig mellan sätena och bak, för att gå ut genom bakdörren. Väl ute kommer Lollo fram till bilen, provar att öppna förardörren, som givetvis går bra att öppna helt plötsligt! så jag går till nästa låsta dörr, som också går att öppna! "JAG FÖRSTÅÅÅR INTE!!" hur som helst så var min bil nu i fullt fungerande skick. Lollo säger "jag ställde nog min bil lite dumt där, ska flytta på den lite bara". hon går till bilen, som är stendöd...

Vid det tillfället kände vi att det verkligen kommit till den nivån att det inte gick att göra annat än skratta åt det, och mycket riktigt, vi skrattade, sen fick vi skynda oss hem i min bil innan något mer hände! Min bil höll hela vägen hem! xD

Såhär ser det ut när dörrarna är ihopknutna med ett snitsigt litet rep!


booring + dagens tumme upp

Idag har det varit en alldeles vanlig dag. Gå upp på morronen (ett av mina grövre i-landsproblem, sjukt jobbigt) Skynda sig i duschen, slänga i sig lite frukost, fixa sig lite, på med kläder och hastigt iväg till bussen. Jag börjar bli proffs på det, inte alls lika ofta jag glömmer saker så som mobil, vantar och diverse grejer som ska ner i väskan. Sen halvsova till skolan, ha fysik B, projektarbete, en liten släng programmering och avsluta med Matte D innan det bär av till gymmet. Ta bussen 17:48 hem och äta något.

Så kan en alldeles vanlig måndag se ut! Imorron är det tisdag, vilket är en kooort dag i skolan! går bara till 13:20, vilket är hur skönt som helst! Ska få med mig favvo-J till gymmet någon gång efter det, och sen vet jag faktiskt inte vad som händer, men jag vet att jag BORDE plugga matte... har prov på torsdag, men har också religionsprov på onsdag, så imorron blir det nog religionsplugg...

Dagens tråkigaste inlägg, I'm so sorry! Får väl slänga in en tumme upp för att lätta upp det hela!

dagens tumme upp får bli den lite roligare designen på träningsbloggen!

Ni glömmer väl inte att kika in där ibland också? Uppdaterar liite oftare där :D

Maddes Träning hittar du här!


Jag studerar min lampa, precis när ja tog kortet insåg jag att det faktiskt satt en pytteliten död fluga på lampan... på bilden ser den stor ut, men den e typ bara 2mm =S
Juligt på naglarna

Nu är jag riktigt inställd på dehär med jul, och har det senaste pyntat naglarna i sann julanda! En metod som ja kom på alldeles själv!

Rött lack, glitterlack, genomskinligt! :DBlir glad varje gång ja tittar på fingrarna! :D

Utan närgräns

Provade brorsans macro-mellanringar härom dan! Det gjorde att objektivet inte längre hade någon närgräns! Den här bilden är tagen med bara någon centimeter mellan linsen och de små svamparna!

Mysigt med julpynt och snö, okej, snö till en viss gräns.
Sitter hemma hos Johannes nu, och har gjort det hela kvällen. Vi har sett på idol och sen såg vi (jag) på Paranormal activity. Jag måste se tvåan! Tyckte ettan va asbra! :D

Nu blir det nog sovadags snart, fast efter all julmust så är ja inte trött :P Johannes ser inte heller ut som att han är trött hehe


Guldstjärna

tävling!

Jag laddade upp en bild för o vara med o tävla om en resa till Rhodos! Rösta Jättegärna på mig här!

Snällaaaaa :DMitt semesterbilds-bidrag!


RSS 2.0